Ponta: Îi spun lui Sârbu că cine îmi e alături doi ani îmi va fi alături şi când câştigăm alegerile

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, la Turnu Severin, că îi va spune, vineri, lui Marian Sârbu, că cine va fi alături de conducerea PSD în următorii doi ani va fi alături şi atunci când social-democraţii vor câştiga alegerile, menţionând că acum nu poate promite nimănui funcţii.

14 afișări
Imaginea articolului Ponta: Îi spun lui Sârbu că cine îmi e alături doi ani îmi va fi alături şi când câştigăm alegerile

Ponta: Îi spun lui Sârbu că cine îmi e alături doi ani îmi va fi alături şi când câştigăm alegerile (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Întrebat ce va discuta cu Marian Sârbu la întâlnirea programată pentru vineri dimineaţă, Victor Ponta a spus că nu îi va promite funcţii, dar îi va explica ce are partidul de făcut pentru a câştiga alegerile din 2012.

"Discut, explic ce am de facut , nu pot sa ofer funcţii, nu pot să ofer nimic în următorii doi ani, decât foarte multă muncă, foarte multă seriozitate şi garanţia că cine merge pe acest drum greu, în aceşti doi ani, va fi alături de mine când vom câştiga alegerile", a spus preşedintele PSD cu privire la întâlnirea pe care o va avea vineri cu Marian Sârbu.

Fostul vicepreşedinte PSD Marian Sârbu a precizat, pentru MEDIAFAX, că se va întâlni, vineri dimineaţă, la sediul central al partidului, cu noul preşedinte al formaţiunii, Victor Ponta, în urma căreia va anunţa dacă mai rămâne sau nu în PSD.

Deputatul PSD Marian Sârbu a declarat, joi, la Realitatea FM, că are nemulţumiri legate de linia strategică a partidului pe care le-a evocat în partid de un an şi, întrebat dacă ia în calcul plecarea din PSD, a evitat un răspuns direct, spunând că va face precizări după o discuţie cu Victor Ponta.

"Azi sau mâine (joi sau vineri - n.r.), aşa cum i-am promis actualului preşedinte Victor Ponta, voi avea o discuţie cu el şi îi voi explica multe din lucrurile pe care doresc să le fac în continuare, aşa am discutat şi o să mă ţin de cuvânt", a spus Marian Sârbu, fost vicepreşedinte PSD şi fost ministru al Muncii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici