Ponta intenţionează să-şi anunţe candidatura la preşedinţia PSD

Vicepreşedintele PSD Victor Ponta intenţionează să-şi anunţe, luni, la finalul reuniunii Comitetului Executiv Naţional (CExN), candidatura pentru funcţia de preşedinte al partidului, în urma deciziei lui Adrian Năstase de a nu mai candida la şefia PSD, susţin surse din partid.

20 afișări
Imaginea articolului Ponta intenţionează să-şi anunţe candidatura la preşedinţia PSD

Ponta intenţionează să-şi anunţe candidatura la preşedinţia PSD (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Potrivit mai multor membri ai CExN, Ponta este aşteptat ca, la sfârşitul reuniunii Comitetului Executiv, să îşi anunţe candidatura la preşedinţia PSD, după ce Adrian Năstase şi-a făcut cunoscută decizia de a renunţa să mai concureze pentru şefia partidului, cu argumentul că modificarea Statutului, impusă de susţinătorii lui Geoană, este de natură să avantajeze o anumită tabără din partid.

Aceleaşi surse anticipează o posibilă renunţare la candidatură şi din partea lui Cristian Diaconescu, acesta urmând să se regăsească în echipa de conducere centrală care va fi propusă de Ponta.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici