Ponta, întrebat dacă Antonescu va mai fi la PNL după 25 mai: Nu doresc nimănui rău

Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat, miercuri, la Sibiu, referitor la prezenţa lui Crin Antonescu în fruntea PNL şi după 25 mai, că nu doreşte "nimănui rău", şi a precizat că nu se uită "în ograda altuia", fiind mai preocupat de rezultatul propriului partid.

340 afișări
Imaginea articolului Ponta, întrebat dacă Antonescu va mai fi la PNL după 25 mai: Nu doresc nimănui rău

Victor Ponta si Crin Antonescu (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a fost întrebat, miercuri, într-o conferinţă de presă, la Sibiu, dacă este de părere că Antonescu se va mai afla în fruntea PNL şi după alegerile europarlamentare din 25 mai şi a spus că nu doreşte "nimănui rău", dar că este "foarte preocupat" de rezultatul propriilor candidaţi.

"Eu sunt foarte preocupat de rezultatul pe care îl vor avea candidaţii noştri şi mai puţin preocupat de ce fac alţii. În general, prefer să vorbesc cu alegătorii noştri să-i conving să vină la vot, să fie alături de noi şi pe 25 mai şi după aceea şi nu mă uit în ograda altuia. Nu doresc nimănui rău, îmi doresc să avem un rezultat bun, ceea ce cred că este absolut legitim şi de înţeles", a declarat Victor Ponta.

Victor Ponta, Liviu Dragnea, Daciana Sârbu, Corina Creţu, Nicolae Bănicioiu, dar şi liderul PC, Daniel Constantin, au participat, miercuri, la un miting electoral la Casa de Cultură a Sindicatelor din Sibiu, unde s-au aflat peste şase sute de membri ai PSD, PC şi UNPR din judeţul Sibiu.

La finalul mitingului electoral, Victor Ponta, Daciana Sârbu şi Liviu Dragnea au vizitat compania NTN - SNR Rulmenţi din Parcul Industrial Vest din Sibiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici