Ponta, întrebat despre abţinerea la vot a lui Mitrea: E un om experimentat şi a văzut foarte multe

Premierul Victor Ponta a declarat, marţi, referitor la faptul că Miron Mitrea s-a abţinut la votul din şedinţa grupurilor parlamentare ale PSD privind rămânerea la guvernare, că acesta „este un om experimentat şi a văzut foarte multe”.

858 afișări
Imaginea articolului Ponta, întrebat despre abţinerea la vot a lui Mitrea: E un om experimentat şi a văzut foarte multe

Miron Mitrea (Imagine: Andrei Spirache/Mediafax Foto)

Întrebat dacă ştie de ce Miron Mitrea s-a abţinut la votul privind rămânerea la guvernare, Ponta a arătat că nu a apucat să vorbească cu Mitrea.

„Nu am apucat, un om experimentat şi a văzut foarte multe”, a spus Victor Ponta.

Potrivit lui Ponta, parlamentarii UNPR au anunţat că rămân în formula de guvernare şi că doresc să-şi păstreze cele două portofolii.

„Colegii de la UNPR au anunţat că rămân în formala de guvernare şi că doresc să-şi păstreze cele două portofolii pe care le au acum, la egalitate cu PC şi PLR. În ceea ce priveşte programul cu care dorim să continuăm, ceea ce vă pot garanta, că în buget nu se măresc taxe şi impozite, că avem acoperire bugetară pentru tot ceea ce este adoptat, reducerea CAS, profitul reinvestit, alocaţiile pentru copii şi că obiectivele le stabilim în această coaliţie”, a arătat Ponta.

El a mai spus că nu a discutat încă despre portofolii şi cine va ocupa acele protofolii pentru că ar însemna să pună „carul înaintea boilor”.

Parlamentarii PSD au votat, marţi, la şedinţa grupurilor parlamentare, cu o singură abţinere, a lui Miron Mitrea, în favoarea rămânerii la guvernare.

 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici