Ponta: L-am anunţat pe Băsescu privind propunerea de calendar

Premierul-desemnat Victor Ponta a declarat, luni, că l-a anunţat pe preşedintele Traian Băsescu în legătură cu propunerea de calendar care include depunerea jurământului de către noii miniştri, la Palatul Cotroceni, în cursul serii de vineri, după votul din plenul Parlamentului.

581 afișări
Imaginea articolului Ponta: L-am anunţat pe Băsescu privind propunerea de calendar

Ponta: L-am anunţat pe Băsescu privind propunerea de calendar (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"L-am anunţat azi pe domnul preşedinte asupra propunerii de calendar, şi anume: joi audierea miniştrilor în comisii, vineri dimineaţă votul în plen şi, după aceea, trebuie să mergem la Cotroceni pentru depunerea jurământului", a spus Ponta.

Preşedintele Traian Băsescu a semnat, luni, decretul prin care Victor Ponta este desemnat în calitate de candidat la funcţia de prim-ministru, pentru a cere votul de încredere al Parlamentului asupra programului şi listei noului Guvern.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici