Ponta, la Bruxelles: Antonescu, Blaga, Ungureanu să nu rateze unificarea. Ar fi păcat

Liderul PSD Victor Ponta a declarat, marţi, la Bruxelles, că cel mai bun scenariu pentru PSD ar fi reunificarea dreptei, cu Antonescu, Blaga şi Ungureanu, pentru că cei trei se scuipau în ultimii ani, iar acum se pupă, adăugând: "Băsescu are demnitatea mai mare: a fost scuipat şi a depus plângere".

1745 afișări
Imaginea articolului Ponta, la Bruxelles: Antonescu, Blaga, Ungureanu să nu rateze unificarea. Ar fi păcat

Ponta, la Bruxelles: Antonescu, Blaga, Ungureanu să nu rateze unificarea. Ar fi păcat (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

Referindu-se la reunificarea dreptei anunţată de Crin Antonescu, Vasile Blaga şi Mihai Răzvan Ungureanu, Ponta a spus: "Este scenariul cel mai bun, cel mai pozitiv pentru noi. Doi ani vom discuta doar ce spuneau unul despre celălalt în ultimii ani".

El a mai precizat că nu îşi poate închipui cum va sta Norica Nicolai alături de PDL, sau Renate Weber - critic al popularilor europeni - alături de PPE.

Ponta a adăugat că nu ştie cum vor putea spune Antonescu, Blaga şi Ungureanu că totul este bine între ei în condiţiile în care în ultimii ani s-au tot "scuipat", iar acum "se pupă".

"Domnul Băsescu are demnitatea mai mare, a fost scuipat şi apoi a depus plângere. Deci îi poate reprezenta la PPE", a spus Ponta.

"Deci le urez succes, să nu rateze unificarea dreptei, ar fi păcat", a spus Ponta.

El a spus că la reuniunea socialiştilor de la Bruxelles i s-a spus "ne vedem diseară la Consiliu", iar el a replicat că nu va participa, pentru că va fi prezent, în numele României, Traian Băsescu. "M-au întrebat cum de nu vin la Consiliu în condiţiile în care am câştigat alegerile, şi vine cineva care are doar două mandate în PE. Am răspuns că e o anomalie a democraţiei româneşti, care se va termina în noiembrie", a spus Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici