Ponta, la Călăraşi: Sper la anul să ne reîntâlnim ca preşedinte al României, însă mai e mult până acolo

Preşedintele PSD, Victor Ponta, le-a transmis, joi, membrilor organizaţiei judeţene a PSD Călăraşi, la conferinţa de alegeri a conducerii filialei, că speră ca în 2015 să îi reîntâlnească în calitate de preşedinte al României, el arătând că, "însă, mai e mult până acolo".

456 afișări
Imaginea articolului Ponta, la Călăraşi: Sper la anul să ne reîntâlnim ca preşedinte al României, însă mai e mult până acolo

Ponta, la Călăraşi: Sper la anul să ne reîntâlnim ca preşedinte al României, însă mai e mult până acolo (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Eu am fost preşedinte al TSD, azi sunt foarte mândru că sunt preşedintele PSD, sper însă cu sprijinul dumneavoastră şi al românilor, la anul, să ne reîntâlnim ca preşedinte al României. Însă, mai e mult până acolo. Mai e mult până acolo", a spus Ponta, în aplauzele delegaţilor PSD Călăraşi.

El a susţinut că pentru adversarii PSD "Călăraşi înseamnă o zonă unde s-au furat terenuri şi de unde s-au împroprietărit cu terenuri care nu au fost niciodată ale lor".

"Călăraşi e un judeţ în care adversarii noştri aduc interlopi care să-i intimideze pe cei care nu sunt de acord cu doamna în alb şi cu domnul proprietar, un judeţ în care toţi cei care au venit din partea lui Băsescu au venit să fure, să ai nişte bani dintr-un judeţ sărac", a spus Ponta.

El a mai spus că până în luna noiembrie este preşedintele PSD şi va conduce un guvern alături de colegii din PC şi UNPR.

"Vreau să dăm exemplu că PSD şi-a ţinut cuvântul faţă de aliaţi, noi nu am părăsit, nu am trădat, nu am părăsit pe nimeni alături de care am stat la masă şi am luptat în campanii", a spus Ponta.

El a arătat că data de 29 iulie 2014, când va fi convocat, la Craiova, Consiliul Naţional al PSD, rememorează data de 29 iulie 2012, când românii "l-au demis pe Traian Băsescu", care le-a ignorat voinţa".

"Pe 29, săptămâna viitoare, vă aştept pe toţi să avem o reuniune a partidului la nivel naţional în care să transmitem către toţi colegii noştri şi ceea ce încerc să vă transmit în această seară - vreau să aduceţi aminte oamenilor că 29 iulie 2012 e ziua în care românii l-au demis pe Traian Băsescu, e ziua în care voinţa românilor a fost neglijată chiar de Traian Băsescu. Îmi pare rău de aceşti doi ani pe care i-am pierdut pentru ţară, dar sunt absolut convins că pe 16 noiembrie, cu sprijinul dumneavostră, cu sprijinul oamenilor din Călăraşi, o să facem în sfârşit dreptate până la capăt", a mai spus Ponta.

El şi-a încheiat discursul în aplauzele membrilor PSD Călăraşi, care scandau "Ponta preşedinte!".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici