Ponta: La şedinţele de guvern, 75% din timp discutăm despre cum să ne apărăm de atacurile politice

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, într-o întâlnire cu presa străină, că într-o şedinţă de guvern 75% din timp este alocat discuţiilor privind apărarea de atacurile politice, transmite Bloomberg.

266 afișări
Imaginea articolului Ponta: La şedinţele de guvern, 75% din timp discutăm despre cum să ne apărăm de atacurile politice

Victor Ponta (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Vreau să-mi exprim amărăciunea că atunci când ne întâlnim într-o şedinţă de guvern, alocăm 75% din timp discutând despre cum să ne apărăm de atacuri politice (...) Există un puternic conflict la nivel politic între mine şi preşedinte, pentru că venim din partide diferite, şi există şi un conflict personal pentru că bătălia se dă cu toate armele", a afirmat Ponta.

România, care a schimbat trei guverne în acest an, se confruntă cu tensiuni politice tot mai intense înainte de alegerile generale din această toamnă, după ce Ponta a fost acuzat de plagiat în teza sa de doctorat, notează Bloomberg.

Premierul l-a acuzat pe preşedintele Traian Băsescu că s-ar afla în spatele scandalului privind plagiatul, iar cei doi se contrazic pe tema reprezentantului de drept al României la următorul summit al liderilor UE, scrie agenţia de presă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici