Ponta, la Tulcea: Nu candidez la Preşedinţie decât dacă mă susţine şi Tulcea

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, la serbarea câmpenească de la Babadag, că nu va candida la alegerile prezidenţiale decât dacă va fi susţinut şi de Tulcea, el având un mesaj similar şi la mitigul electoral de la Bacău, de marţi.

461 afișări
Imaginea articolului Ponta, la Tulcea: Nu candidez la Preşedinţie decât dacă mă susţine şi Tulcea

Victor Ponta (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Eu vin şi vă spun şi dumneavoastră cum am spus şi altora: nu candidez la Preşedinţie decât dacă mă susţine şi Tulcea. Dar gândiţi-vă doar cât de multe lucruri rele a făcut Băsescu în aceşti ani, gândiţi-vă câte lucruri bune trebuie să facem noi. Haideţi să fim mai uniţi, haideţi să fim mai muncitori şi mai buni şi să refacem Tulcea şi această ţară", a spus Ponta.

El a mai spus că e important ca în noiembrie social-democraţii să meargă la Preşedinţie, iar Traian Băsescu să meargă "acolo unde îi este locul".

"Atât vreau doar să vă spun: mă bazez foarte mult pe dumneavoastră, îmi doresc foarte mult ca în Tulcea toate lucrurile bune pe care le-am făcut să le continuăm pentru că mai este încă foarte multă treabă şi pentru că pe unde merg prin ţară toată lumea spune că vom câştiga pe 25 mai la europarlamentare. Dar cel mai important e ca în noiembrie să mergem la Preşedinţie şi Băsescu la....", a spus Ponta, cei prezenţi strigând: "puşcărie".

"Acolo unde îi e locul", a spus şi Ponta.

Ponta a participat la serbarea câmpenească de la Babadag alături de preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, şi de o parte dintre candidaţii la europarlamentare, printre care şi Daciana Sârbu.

În prima parte a zilei, Victor Ponta s-a aflat la Constanţa.

El a mers, alături de Radu Mazăre, în cartierul "Henri Coandă" din Constanţa, spunându-le celor câteva sute de oameni adunaţi că merită să îi strige numele primarului şi că îi va fi alături acestuia, încheind cu sloganul din 2012: "Mazăre la primărie, Băsescu la puşcărie".

"Am fost aici în 2012, cu Radu, când am dat nişte chei, nişte apartamente unor oameni amărâţi. Şi v-am zis atunci: «Mazăre la Primărie şi Băsescu la...?»", mulţimea strigând "puşcărie".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici