Ponta: Lăzăroiu îi crede proşti pe jurnalişti, dar greşeşte

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marţi, că ceea ce a scris fostul consilier prezidenţial Sebastian Lăzăroiu pe contul de Facebook arată că acesta desconsideră nivelul de inteligenţă al jurnaliştilor.

574 afișări
Imaginea articolului Ponta: Lăzăroiu îi crede proşti pe jurnalişti, dar greşeşte

Ponta: Lăzăroiu îi crede proşti pe jurnalişti, dar greşeşte (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Ponta a spus că afirmaţiile făcute de Lăzăroiu pe Facebook arată că acesta îi desconsideră pe jurnalişti.

"Lăzăroiu îi crede proşti pe jurnalişti, dar greşeşte când se bazează pe asta făcând tot felul de afirmaţii, pentru că oamenii sunt mai deştepţi decât crede Lăzăroiu", a afirmat Ponta.

Liderul PSD nu a făcut însă referiri clare în privinţa veridicităţii celor scrie de Lăzăroiu.

În schimb, prim-vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că Sebastian Lăzăroiu "are în spate argumente" când spune că în 2004 i-a dat lui Victor Ponta sondajele confidenţiale ale Alianţei D.A., în schimbul dosarelor social-democraţilor.

"Nu cred că glumeşte domnul Lăzăroiu, îl ştiu de om serios. Sunt convins că are în spate argumente", a precizat Flutur.

Fostul ministru Sebastian Lăzăroiu a admis, luni, într-o postare pe contul său de Facebook, că i-a dat lui Victor Ponta sondajele confidenţiale ale Alianţei D.A., care ajungeau la Adrian Năstase, în schimbul dosarelor social-democraţilor, pe care le avea când era şeful Corpului de Control la Guvern.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici