Ponta: Le urez românilor să ştie că este ultimul 1 Decembrie pe care îl mai avem sub regimul Băsescu

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat miercuri, la Cluj-Napoca, la finalul unei dezbateri despre justiţie, că le urează românilor de Ziua Naţională să ştie că este "ultimul 1 Decembrie pe care îl mai au sub regimul Băsescu".

608 afișări
Imaginea articolului Ponta: Le urez românilor să ştie că este ultimul 1 Decembrie pe care îl mai avem sub regimul Băsescu

Victor Ponta (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Întrebat miercuri, la Cluj-Napoca, la finalul unei dezbateri despre justiţie, organizată de USL, ce le urează românilor de 1 Decembrie, Ponta a spus că le urează "să reziste, să treacă peste acest moment greu pentru ţara noastră".

"Ceea ce o să le urez românilor joi, la Alba Iulia, alături de Crin Antonescu şi Daniel Constantin, este să rezistăm, să trecem peste acest moment foarte greu pentru ţara noastră şi să ştim cu toţii că este ultimul 1 Decembrie pe care îl mai avem sub regimul Băsescu", a spus Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici