Ponta: Lucrurile au ajuns la un punct de la care nu mai există cale de întoarcere. Luni decidem calendarul viitoarelor acţiuni ale USL

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, sâmbătă, că Birourile Politice ale PSD şi ACD vor stabili, luni, calendarul acţiunilor USL, inclusiv dacă demisia parlamentarilor este sau nu o soluţie viabilă.

496 afișări
Imaginea articolului Ponta: Lucrurile au ajuns la un punct de la care nu mai există cale de întoarcere. Luni decidem calendarul viitoarelor acţiuni ale USL

Victor Ponta (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Ponta a evitat să se pronunţe dacă susţine sau nu varianta ca parlamentarii USL să demisioneze din Parlament pentru a forţa alegerile anticipate.

El a precizat că Birouriile Permanente ale ACD şi PSD vor stabili, luni, calendarul următoarelor acţiuni ale USL.

"Este foarte clar, după această săptămână, că lucrurile au ajuns la un punct de la care nu mai există cale de întoarcere şi fără demisia actualului Guvern şi o întoarcere cât mai rapidă către oameni, care să voteze cine să îi conducă în continuare, nu mai poate exista niciun pas înapoi", a mai spus Ponta.

Preşedintele PNL a declarat, vineri seară, că dacă puterea ar fi de acord cu anticipatele, o soluţie pentru ca tot procesul să nu dureze mult ar fi ca toţi parlamentarii să demisioneze, caz în care Guvernul rămâne în funcţie până la organizarea de alegeri, în 45 de zile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici