Ponta lui Vosganian: Dacă cineva e nemulţumit de structura Guvernului, poate să plece

Premierul Victor Ponta a comentat, luni, afirmaţiile lui Varujan Vosganian potrivit cărora posturile de ministru delegat ar fi lăsat sentimentul de a fi fost făcute pentru a lua din atribuţiilor miniştrilor liberali, el arătând că, dacă cineva e nemulţumit de structura Guvernului, poate să plece.

301 afișări
Imaginea articolului Ponta lui Vosganian: Dacă cineva e nemulţumit de structura Guvernului, poate să plece

Ponta lui Vosganian: Dacă cineva e nemulţumit de structura Guvernului, poate să plece (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

"Nu ştiu de acest lucru. Eu ştiu că am discutat în cadrul USL structura Guvernului şi o structură bună şi sper să funcţioneze. Dacă cineva e nemulţumit de structura Guvernului, nu-l ţine nimeni cu forţa. Poate să plece. Dacă e vreun ministru nemulţumit de ceea ce face, am spus că nu-l ţine nimeni cu forţa", a spus Ponta.

Întrebat dacă sugerează ca Vosganian să-şi dea demisia, Ponta a răspuns: "Sugerez oricărui ministru care este nemulţumit de activitatea sa în Guvern că nu este de neînlocuit, ba, dimpotrivă, fac imediat propuneri pentru altcineva".

El a spus că lui, ca prim-ministru, nu i-a comunicat niciun ministru că ar fi nemulţumit de activitatea sa din Guvern.

"Dar, în principiu, eu nu vorbesc de persoane, nu ţin pe nimeni cu forţa în Guvern. Nu sunt condamnaţi la locul de muncă. Dacă cinava nu e mulţumit de ce face la Guvern, pleacă şi vine altcineva care e mulţumit. Amatori de funcţii de miniştri sunt întotdeauna", a spus Ponta.

Varujan Vosganian a declarat, duminică seară, la Antena 3, că "misiunea miniştrilor delegaţi a creat oarecare confuzie, a lăsat sentimentul că această instituţie a fost inventată ca să destabilizeze miniştrii liberali de atribuţiile lor".

"Acest Guvern trebuie să se armonizeze. Fiecare vine dintr-un partid, fiecare are o echipă cu care a lucrat şi este curtat de anumite solicitări ale colegilor săi şi de o viziune personală. Ele trebuie armonizate, suntem într-un altfel de proces şi bugetul ar fi un bun exemplu. Dar sigur că această misiune a miniştrilor delegaţi a creat oarecare confuzie, a lăsat sentimentul că această instituţie a fost inventată ca să destabilizeze miniştrii liberali de atribuţiile lor. Eu sper să nu fie aşa", a spus Vosganian.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici