Ponta: Mai avem nevoie de patru voturi. Sper ca patru oameni de la putere să-şi exprime votul

Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri, că opoziţiei îi mai lipsesc patru voturi pentru ca moţiunea de cenzură să treacă, spunând că speră ca "măcar patru parlamentari ai puterii să redevină oameni" şi să aibă curajul să treacă peste ameninţările lui Boc, Udrea şi Anastase şi să voteze.

148 afișări
Imaginea articolului Ponta: Mai avem nevoie de patru voturi. Sper ca patru oameni de la putere să-şi exprime votul

Ponta: Mai avem nevoie de patru voturi. Sper ca patru oameni de la putere să-şi exprime votul (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Întrebat de jurnalişti dacă are semnale că şi alţi parlamentari ai PDL vor trece la USL, Pona a răspuns: "Până acum nu. Am un singur semnal şi un singur apel, că vor fi totuşi oameni care nu vor respecta acea ruşinoasă şi condamnabilă decizie a grupului PDL de a-i consemna sus la vot".

El a spus că nu le-a cerut parlamentarilor puterii să voteze pentru moţiune, ci le-a cerut să se comporte cu demnitate şi respect pentru ei.

"Sper că vor fi patru oameni de la putere care vor avea curajul să treacă peste ameninţările domnului Boc, ale doamnei Udrea şi doamnei Anastase şi să redevină oameni, să se ridice în două picioare, cu respect şi demnitate", a mai spus liderul PSD, înainte de dezbaterea moţiunii de cenzură, .

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici