Ponta: Mi s-au alăturat, în echipa economică, Dăianu şi Voinea. Bogdan Teodorescu la comunicare

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a anunţat, duminică, într-o conferinţă de presă, că în echipa cu care lucrează ca posibil candidat USL la funcţia de premier au intrat Daniel Dăianu şi Liviu Voinea, iar Bogdan Teodorecu se ocupă de echipa de comunicare.

538 afișări
Imaginea articolului Ponta: Mi s-au alăturat, în echipa economică, Dăianu şi Voinea. Bogdan Teodorescu la comunicare

Daniel Dăianu (Imagine: Theodor Pana/Mediafax foto)

Victor Ponta a anunţat că în echipa economică cu care lucrează ca posibil candidat USL la funcţia de premier au intrat Daniel Dăianu şi Liviu Voinea.

"În echipa economică la care lucrez alături de domnul Daniel Constantin ni s-au alăturat domnii Daniel Dăianu şi Liviu Voinea", a spus Ponta.

El a spus că în echipa de comunicare a intrat Bogdan Teodorescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici