Ponta: Năstase a vrut să mă încurajeze, eu mi-aş da o notă mai mică decât B+

Premierul Victor Ponta consideră că fostul premier Adrian Năstase a dorit să îl încurajeze acordându-i o notă peste 9, respectiv B+, spunând că el personal şi-ar da o notă mai mică în calitate de şef al Guvernului.

384 afișări
Imaginea articolului Ponta: Năstase a vrut să mă încurajeze, eu mi-aş da o notă mai mică decât B+

Adrian Năstase şi Victor Ponta (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Referitor la afirmaţii lui Năstase privind coabitarea cu preşedintele Traian Băsescu, Ponta a arătat că acestea sunt corecte, dar legate de situaţia din Franţa, deoarece între Guvern şi Preşedinţie nu există un acord de coabitare propriu-zis, ci o colaborare instituţională.

"E foarte corect ce a spus domnul Năstase, referindu-se la situaţia din Franţa. La noi nu a fost propriu-zis un acord de coabitare, nici nu avem acest termen constituţional sau legal, ci a fost vorba de o colaborare instituţională între instituţia Guvernului şi instituţia Preşedinţiei", a spus Ponta.

Fostul premier Adrian Năstase a declarat, miercuri, la Antena 3, răspunzând unei întrebări, că ar coabita cu preşedintele Traian Băsescu dacă ar fi în locul premierului Victor Ponta, dar că pactul de coabitare nu trebuia semnat de Ponta, ci de liderii majorităţii parlamentare, pentru a estompa unele critici prin faptul că responsabilitatea ar fi revenit liderilor majorităţii parlamentare.

El a mai spus că actualul premier, Victor Ponta, este pentru el "o surpriză foarte mare" şi i-ar acorda o notă peste 9, adică B+. Fostul preşedinte PSD a mai spus că speră ca Ponta să adune în jurul său o echipă puternică, ce pare că la acest moment nu există.

Năstase a adăugat că ar acorda USL o notă mai mică, B -.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici