Ponta neagă că înlăturarea lui Ivan de la şefia PSD Sector 1 e legată de declaraţiile despre Ghiţă

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a negat, vineri, după şedinţa CExN, răspunzând unei întrebări, faptul că înlăturarea lui Cătălin Ivan de la şefia PSD Sector 1 ar avea legătură cu declaraţiile acestuia referitoare la retragerea lui Sebastian Ghiţă din comisia SRI, ca urmare a demisiei din partid.

94 afișări
Imaginea articolului Ponta neagă că înlăturarea lui Ivan de la şefia PSD Sector 1 e legată de declaraţiile despre Ghiţă

Catalin Ivan (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

Întrebat dacă înlăturarea lui Ivan de la şefia PSD Sector 1 ar avea legătură cu declaraţiile acestuia referitoare la retragerea lui Sebastian Ghiță din comisia SRI, ca urmare a demisiei din partid, Ponta a răspuns: "Nu. Noi ne-am gândit că se referea la Comisia de control a SRI de la Parlamentul European".

Întrebat ce nemulţumiri au existat la adresa lui Cătălin Ivan, în condiţiile în care conducerea organizaţiei a fost dizolvată vineri de către CExN, Ponta a evitat să răspundă, el făcând trimitere la preşedintele PSD Bucureşti, Ecaterina Andronescu.

"O să vă spună doamna Andronescu", a spus Ponta.

Ponta a precizat vineri, la Sinaia, după CExN, că organizaţiile PSD Sector 1 şi Sector 5 au fost dizolvate ca urmare a propunerii preşedintelui PSD Bucureşti, Ecaterina Andronescu.

"La propunerea doamnei Andronescu, preşedinta organizaţiei de Bucureşti, am dizolvat organizaţiile de la Sectorul 1 şi Sectorul 5, i-am numit pe domnii deputaţi Tudorache coordonator la Sectorul 1, domnul Rizea la Sectorul 5 şi au primit ca sarcină ca până la Consiliul Naţional să vină cu un proiect de restructuarre a organizaţiei de Bucureşti în anasamblul său", a spus Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici