Ponta: Nici prin cap nu-mi trece să uit că Năstase mi-a fost aproape în 2010

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marţi, că nici prin cap nu-i trece să uite că Adrian Năstase i-a fost aproape în 2010, atunci când a candidat la conducerea unui partid înfrânt şi descurajat.

920 afișări
Imaginea articolului Ponta: Nici prin cap nu-mi trece să uit că Năstase mi-a fost aproape în 2010

Adrian Năstase şi Victor Ponta (Imagine: Razvan Chirita/Arhiva Mediafax Foto)

"I-am mulţumit pentru că aşa a fost corect, pentru că pe 20 februarie 2010, atunci când am candidat la conducerea unui partid înfrânt şi descurajat, unul din cei care mi-a fost cel mai aproape atunci a fost domnul Năstase. Credeţi că trebuie să uit acest lucru? Nici prin cap nu-mi trece", a spus Ponta.

Întrebat dacă a vorbit cu Adrian Năstase, Ponta a răspuns: "Nu, evident că nu am avut ocazia, însă ştiu că, în conformitate cu procedurile prevăzute de lege, urmează să fie eliberat".

"În primul rând, îmi doresc cât mai repede, conform procedurilor legale - să nu mai creadă cineva că mă duc să atac închisoarea - deci, conform procedurilor legale, când va fi liber, îmi doresc în primul rând să fie liber, să fie alături de familia sa", a mai spus Ponta despre Năstase.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici