Ponta nu a discutat cu Iohannis despre noul Guvern: Voi discuta cu el după ce îşi preia mandatul

Premierul Victor Ponta a admis, luni, că nu a discutat cu preşedintele ales, Klaus Iohannis, despre intenţia sa de a se prezenta în Parlament cu un nou Guvern, restructurat, pentru a cere un nou vot de încredere, el precizând că va discuta, după ce Iohannis îşi va prelua mandatul.

377 afișări
Imaginea articolului Ponta nu a discutat cu Iohannis despre noul Guvern: Voi discuta cu el după ce îşi preia mandatul

Victor Ponta si Klaus Iohannis (Imagine: Ovidiu Dumitru Matiu/Mediafax Foto)

Întrebat dacă a discutat cu preşedintele ales, Klaus Iohannis, despre intenţia sa de a se prezenta în Parlament cu un nou Guvern, restructurat, pentru a cere un nou vot de încredere, Ponta a răspuns: ”Cu siguranţă, cu domnul preşedinte Iohannis voi discuta ori de câte ori va fi nevoie şi necesar, după ce domnia sa îşi preia mandatul”.

Premierul Victor Ponta a anunţat, după şedinţa BPN, că luni va propune Parlamentului noua structură a Guvernului, precizând că duminică vor avea loc Comitetul Exectutiv Naţional al PSD şi o şedinţă a grupurilor parlamentare, pentru finalizarea propunerilor pentru noul cabinet.

”Am discutat cu colegii din PSD şi i-am informat despre discuţiile cu partenerii de guvernare, UNPR, PC şi PLR, privind restructurarea guvernului, discuţiile vor fi finalizate zilele următoare, iar luni, pe 15, voi propune Parlamentului noua structură a Guvernului”, a anunţat Victor Ponta, după şedinţa Biroului Permanent Naţional al PSD.

Ponta a mai precizat că duminică după-amiază va avea loc şedinţa Comitetului Executiv Naţional al partidului precum şi o întâlnire a grupurilor parlamentare, pentru finalizarea structurii noului Executiv şi prezentarea propunerilor noilor miniştri, astfel ca luni să poată trimite Parlamentului formula de restructurare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici