Ponta: Nu cred că putem coabita cu Băsescu dacă acesta revine la Cotroceni după referendum

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a declarat că nu va putea coabita cu preşedintele Traian Băsescu în cazul în care acesta va reveni la Palatul Cotroceni după referendum, evitând să spună concret dacă va demisiona în urma unui rezultat favorabil preşedintelui la referendum.

869 afișări
Imaginea articolului Ponta: Nu cred că putem coabita cu Băsescu dacă acesta revine la Cotroceni după referendum

Ponta: Nu cred că putem coabita cu Băsescu dacă acesta revine la Cotroceni după referendum (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Dacă preşedintele Băsescu revine la Cotroceni, nu cred că putem coabita. Eu am încercat timp de 45 zile de la preluarea mandatului şi nu s-a putut", a spus Ponta, la RTV.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri, că dacă se va întoarcea la Cotroceni după referendum şi îl găseşte pe Victor Ponta încă premier, nu îi va mai da acestuia un nou mandat de premier, chiar dacă că USL va câştiga alegerile din toamnă.

Preşedintele Senatului, liderul liberal Crin Antonescu, a declarat, vineri, în plenul Camerelor reunite, că, dacă Traian Băsescu nu va fi demis la referendum, el se va retrage "definitiv" din viaţa politică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici