Ponta: Nu vrem să ne pripim, pentru că avem un singur glonţ cu moţiunile de cenzură

Liderul PSD Victor Ponta a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că a stabilit cu liderul PNL Crin Antonescu ca PSD şi PNL să depună moţiune de cenzură, însă data şi domeniul nu sunt stabilite", menţionând că nu vor să facă lucrurile în pripă, pentru că la moţiunile de cenzură se trage "un singur glonţ".

13 afișări
Imaginea articolului Ponta: Nu vrem să ne pripim, pentru că avem un singur glonţ cu moţiunile de cenzură

Ponta: Nu vrem să ne pripim, pentru că avem un singur glonţ cu moţiunile de cenzură (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Liderul PSD a menţionat că a stabilit cu Antonescu ca moţiunea de cenzură să fie depusă împreună de PSD şi PNL.

"Am stabilit că vom face împreună moţiunea de cenzură, dar nu acum. Am stabilit doar de principiu că mergem împreună pe moţiune, pentru că ei fără noi nu o puteau depune, însă noi singuri da. Nu am decis când vom depune moţiunea, şi nici pe ce domeniu. Avem timp până la sfârşitul acestei sesiuni parlamentare, nu vrem să ne pripim, pentru că avem o singură şansă, un singur glonţ cu moţiunile de cenzură"", a afirmat Ponta.

El a precizat că detaliile legate de termenul şi tema moţiunii de cenzură vor fi stabilite la o viitoare întâlnire între cu liderul PNL, a cărei dată nu a fost decisă luni, putând avea loc eventual săptămâna viitoare.

Ponta a mai spus, după întâlnirea pe care a avut-o luni după-amiază cu Antonescu, că s-a decis ca PNL să sprijine candidatul PSD intrat în turul II la alegerile pentru Primăria Râmnicu Vâlcea, o susţinere reciprocă între cele două partide urmând să fie valabilă şi la Baia Mare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici