Video Ponta: Oamenii au de ales între "fă, Ponta", "fă, Dragnea" şi politruci ca Blaga, Iohannis, Udrea - VIDEO

Premierul Ponta a declarat, vineri, că a adoptat sloganul "fă, Ponta" ca simbol pentru proiectele iniţiate de actualul Guvern, care sunt blocate însă de "politruci" ca Blaga, Iohannis sau Udrea, care doar fac scandal şi pârăsc la ambasade, oamenii având de ales între aceste opţiuni.

1206 afișări

"Politrucul este un termen pe care îmi permit să îl folosesc de la domnul Iohannis. Grupul ăsta de politruci, Blaga, Iohannis, Udrea, ne-au arătat foarte clar ce ştiu ei să facă: ei ştiu să facă scandal, ei ştiu să ne pârască pe la ambasade, să facă plângeri penale. Oamenii au de ales între noi, cei care facem, de aceea am accentuat acest nou slogan de la Teleorman: «fă, Ponta», «fă, Dragnea»! Noi facem lucruri, iar ei strigă, ţipă", a declarat, vineri, la Alexandria, premierul VictVictor Ponta

Ponta a calificat extrem de echilibrată reacţia ambasadelor străine, cărora reprezentanţii ACL le-au reclamat ordonanţa prin care primarii pot migra politic fără pierderea mandatului. Premierul i-a acuzat în schimb pe membrii opoziţiei de ipocrizie.

"Cred că ne-am săturat cu toţii de această ipocrizie a politrucilor. Vă daţi seama cine protesta împotriva migraţiei politice: domnul Iohannis, care a candidat la Frontul Democratic German şi acum e PNL, domnul Boc, care a candidat la PDL şi acum e PMP, şi domnul Chiliman, care a candidat la PNL şi cum e PDL. Deci, trei politruci şi trei traseişti politici care ne dădeau lecţii. Cui?", a afirmat Ponta.

Acesta a dat de altfel vina pe opoziţie când locuitorii din Alexandria i s-au plâns că sunt pe ultimul loc în ţară la numărul de locuri de muncă. Ponta a arătat că proiectele unui dig şi al unui nou stadion sunt blocate de consilierii locali ai PNL şi PDL şi astfel nu se pot crea noi locuri de muncă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici