Ponta, pe Facebook: Sunt 2 ani de la căderea Guvernului Ungureanu. REPLICA lui Mihai Răzvan Ungureanu

Premierul Victor Ponta aminteşte, pe pagina de Facebook, că se împlinesc, duminică, doi ani de la adoptarea moţiunii de cenzură prin care Cabinetul Ungureanu a fost demis, iar liderul Forţei Civice, fostul premier Mihai Răzvan Ugureanu îi răspunde: "Guvernaţi doar pentru a vă salva baronii".

2314 afișări
Imaginea articolului Ponta, pe Facebook: Sunt 2 ani de la căderea Guvernului Ungureanu. REPLICA lui Mihai Răzvan Ungureanu

Mihai Răzvan Ungureanu (Imagine: Daniel Mihailescu/Mediafax Foto)

"În urmă cu exact 2 ani, pe 27 Aprilie 2012, Parlamentul adopta moţiunea de cenzură pentru demiterea Guvernului Ungureanu! Era prima victorie importantă a USL şi a tuturor românilor obţinută împotriva 'Regimului Basescu'! Alături de mine au fost atunci Liviu, Crin, Daniel, 235 de parlamentari şi milioane de români! Le multumesc şi sunt convins că pe 16 Noiembrie vom câştiga războiul drept pe care l-am început atunci!", este postarea apărută pe pagina de Facebook a lui Victor Ponta duminică după-amiază.

"Acum doi ani, guvernul a căzut din cauza lipsei de experienţă în a face compromisuri care să nenorocească ţara. Schimbarea guvernului Ungureanu a fost singura reuşită a USL-ului. De atunci, România a pierdut timp şi bani şi a primit în schimb doar circ. Dl Ponta, dvs guvernaţi doar pentru a vă salva baronii, corupţii şi doctoratul plagiat. Toţi românii responsabili vă vor schimba cu Forţa! Votaţi Forţa Civică!", se arată într-un comentariu la postare, publicat de pagina de Facebook a lui Mihai Răzvan Ungureanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici