Ponta: Primarii PSD care au trădat la parţiale vor fi excluşi din partid

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, că unii primari PSD şi PNL din colegiile în care au avut loc, duminică, alegeri parţiale au cedat "cântecelor de sirenă" ale PDL, cei social-democraţi urmând să fie excluşi din partid.

1772 afișări
Imaginea articolului Ponta: Primarii PSD care au trădat la parţiale vor fi excluşi din partid

Ponta: Primarii PSD care au trădat la parţiale vor fi excluşi din partid (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Ponta a afirmat că la alegerile parţiale pentru Camera Deputaţilor din Colegiul 6 Neamţ şi Colegiul 2 Maramureş unii primari PSD şi PNL "au răspuns la cântecele de sirenă ale domnului Pinalti (Gheorghe Ştefan - n.r.) în Neamţ şi ale doameni Udrea şi domnului Oprea în Maramureş".

Întrebat dacă primarii PSD care au făcut campanie în favoarea candidatului PDL vor fi excluşi din partid, liderul social-democrat a răspuns: "Din partea mea, da. E clar că la PSD cei care au trădat vor fi sancţionaţi. Nu poţi să fii şi cu slănina în pod şi cu tigaia unsă, este important să ştim pe cine ne bazăm".

Întrebat despre atitudinea din campanie a primarului din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, sprijinit de USL, preşedintele PNL, Crin Antonescu, a spus că au existat "unele declaraţii conjuncturale divergente" ale acestuia, însă a precizat că implicarea lui Cherecheş în campania de la Maramureş va fi discutată ulterior.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici