Ponta: Prin faptul că parlamentarii puterii n-au curaj să voteze Guvernul, moţiunea a trecut deja

Preşedintele PSD Victor Ponta a declarat miercuri, înainte de începerea votării moţiunii de cenzură, că aceasta "a trecut deja" prin faptul că parlamentarii puterii "n-au curaj să voteze pentru propriul lor Guvern".

17 afișări
Imaginea articolului Ponta: Prin faptul că parlamentarii puterii n-au curaj să voteze Guvernul, moţiunea a trecut deja

Ponta: Prin faptul că parlamentarii puterii n-au curaj să voteze Guvernul, moţiunea a trecut deja (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

"Moţiunea de cenzură a trecut deja prin ceea ce s-a întâmplat astăzi, prin modul penibil şi jalnic în care parlamentarii puterii n-au curaj să voteze pentru propriul lor guvern, prin modul în care îţi aduci membri de partid de la PDL să înjure opoziţia în Parlament, pentru că facem o moţiune de cenzură, ceea ce până la urmă cel mai democratic lucru dun lume, prin oamenii care au fost în stradă şi care ne-au privit la televizor. Astăzi a început sfârşitul regimului Băsescu, că va dura mai mult sau mai puţin până când vom scăpa cu totul de acest regim, nu ştiu", a precizat Ponta pe holurile Parlamentului.

El a arătat că România a scăpat de Ceauşescu în 25 de ani, iar de "Băsescu vor scăpa mult mai repede".

"De Ceauşescu am scăpat în 25 de ani, de Băsescu vom scăpa mult mai repede, dar le-am adus aminte şi lui Emil Boc că membrii Comitetului Politic, cum se numea la PCR, cei care cu două zile înainte de revoluţie spuneau că-l iubesc pe Ceauşescu şi că totul e foarte bine, la fel se comportă şi Boc şi gaşca lui şi la fel vor plăti şi vor ajunge în boxa acuzaţilor. Trebuie să ajungă să plătească conform legii pentru hoţiile şi ticăloşiile pe care le comit acum şi ei şi doamna prim-ministru Udrea şi toţi ceilalţi care din hoţie şi din ticăloşie încă stau alături de ei", a mai spus Ponta.

Parlamentarii au început, miercuri, în şedinţa de plen reunit, votul asupra moţiunii de cenzură iniţiată de opoziţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici