Ponta propune PSD un calendar de desemnare a candidatului la prezidenţiale până la Congres

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, în debutul şedinţei BPN, că va propune conducerii partidului un calendar de desemnare a candidatului la alegerile prezidenţiale, potrivit unor proceduri acoperite şi de Statut, care să se deruleze înainte de Congresul din septembrie.

137 afișări
Imaginea articolului Ponta propune PSD un calendar de desemnare a candidatului la prezidenţiale până la Congres

Ponta propune PSD un calendar de desemnare a candidatului la prezidenţiale până la Congres (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

”Vreau azi să vă propun un calendar de desemnare a candidatului nostru la funcţia de preşedinte. Congresul va fi în septembrie, dar până atunci nu putem să stăm până în ziua Congresului cu procedurile. O să facem nişte proceduri care sunt acoperite şi de Statut şi oricine doreşte şi simte că poate candida la funcţia de preşedinte trebuie să treacă prin aceste proceduri”, a anunţat Ponta în debutul şedinţei BPN, la care presa a avut acces.

El a spus că PSD va avea candidat comun cu UNPR şi PC.

”E o funcţie mult prea serioasă, cea mai importantă funcţie în stat. Noi vom avea candidatul nostru împreună cu UNPR şi cu PC şi cred că această vară este dedicată construcţiei unui proiect politic care să şi câştige în luna noiembrie”, a mai spus Ponta.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici