Ponta: PSD intră în campania pentru europarlamentare de luni. În 2014 nu mai avem "umbrela USL"

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat sâmbătă, la Congresul PSD, că de luni partidul intră în campanie electorală pentru alegerile europarlamentare, el arătând că PSD nu se va mai afla în luna mai 2014 sub "umbrela USL".

2376 afișări
Imaginea articolului Ponta: PSD intră în campania pentru europarlamentare de luni. În 2014 nu mai avem "umbrela USL"

Victor Ponta (Imagine: Ciprian Sterian/ Mediafax Foto)

"De luni începem campania pentru europarlamentarele din 2014, pentru că în mai 2014 nu vom mai avea umbrela USL. Veţi putea să demonstraţi în fiecare organizaţie, comună, oraş, judeţ care e capacitatea noastră de mobilizare, sprijnul pe care PSD îl are", a spus Ponta, la Congresul PSD, după discursul preşedintelui PES, Sergei Stanishev adresat delegaţilor social-democraţi prezenţi la Sala Palatului.

Ponta a spus că se bazează pe sprijinul delegaţilor veniţi la Congres pentru ca PSD să fie primul partid din România la alegerile europarlamentare din 2014.

"Mă bazez pe dumneavostră ca să fim nu doar primul partid din România la alegeri, dar să fim în grupul social-democrat din Parlamentul European o delegaţie puternică şi respectată. Vreau să înţelegeţi acest mesaj şi să-l trataţi cu mare seriozitate. De luni vă consideraţi în campania pentru Parlamentul European", a spus Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici