Ponta: România a semănat cu Libia în ultima perioadă. Opoziţia cerea ca ţara să fie bombardată

Premierul Victor Ponta le-a spus, luni, ambasadorilor prezenţi la Reuniunea Diplomaţiei Române, că situaţia recentă din România a semănat cu ce s-a întâmplat în Libia, în sensul că opoziţia cerea partenerilor externi ca ţara să fie "bombardată" pentru a arăta astfel că "lucrurile nu merg bine".

1044 afișări
Imaginea articolului Ponta: România a semănat cu Libia în ultima perioadă. Opoziţia cerea ca ţara să fie bombardată

Victor Ponta (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Ponta a arătat că a fost vorba recent de situaţii cu care ambasadorii, ca şi cetăţenii români, au fost mai puţin obişnuiţi să se confrunte.

"Dacă pot să fac o anumită glumă, şi sper să fiu bine înţeles, în ultima perioadă am văzut o situaţie care semăna cu ceea ce am văzut în Libia cu ceva timp. Opoziţia din ţară cerea partenerilor externi să bombardeze ţara ca să arate că lucrurile nu merg bine", a afirmat premierul Ponta.

Acesta s-a arătat convins că orice fel de problemă pe plan intern, între forţele politice interne şi conducerea ţării, nu trebuie să afecteze reprezentarea europeană şi internaţională sau interesele ca ţară ale României.

El a spus că aceste interese sunt mai importante decât interesele de partid ale unei anumite guvernări sau conduceri politice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici