Ponta: Să fim realişti, nu am spus că trece moţiunea

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri, că nu se aşteaptă ca moţiunea de cenzură pe care PSD şi PNL o depun după angajarea răspunderii Guvernului pe Legea educaţiei să treacă de votul din Parlament.

16 afișări
Imaginea articolului Ponta: Să fim realişti, nu am spus că trece moţiunea

Ponta: Să fim realişti, nu am spus că trece moţiunea (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Ponta a spus că nu crede că la această nouă moţiune de cenzură se va schimba ceva faţă de votul dat la moţiunea de cenzură dezbătută pe 27 octombrie.

"Nu am spus că trece moţiunea, haideţi să fim foarte realişti, nu cred că se schimbă ceva faţă de votul din 27. Am spus că sunt două semnale pe care vrem să le dăm, nu am spus că dăm jos Guvernul, mi-e greu să cred că deodată se vor dezlipi parlamentarii puterii, încă au lipici pe scaune şi pe pantaloni sau pe fuste", a afirmat el.

El a spus că doreşte ca profesorii să perceapă foarte clar poziţia PSD şi să ştie că atunci când social-democraţii vor ajunge la putere refac "această lege stupidă şi aberantă, legea Funeriu-Boc".

"Toţi ardelenii şi toţi clujenii trebuie să ştie că ei nu au nicio vină, ruşinea lor şi ruşinea României se numeşte Emil Boc", a mai afirmat Ponta.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri dimineaţă, că a învăţat "o lecţie usturătoare" la moţiunea de cenzură respinsă de Parlament pe 27 octombrie şi nu va negocia, în cazul demersului anunţat după angajarea răspunderii Guvernului, cu niciun parlamentar al puterii.

Liderul deputaţilor PSD, Mircea Duşa, a anunţat, joi, că PNL şi PSD vor depune împreună noua moţiune de cenzură, ca urmare a asumării răspunderii Guvernului pe Legea educaţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici