Ponta: Săptămâna viitoare Parlamentul trebuie să ia decizia privind câinii fără stăpân

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, că săptămâna viitoare Parlamentul trebuie să ia decizia privind câinii fără stăpân, şeful Executivului evitând să spună dacă susţine eutanasierea, dar afirmând că trebuie protejată viaţa oamenilor.

368 afișări
Imaginea articolului Ponta: Săptămâna viitoare Parlamentul trebuie să ia decizia privind câinii fără stăpân

Ponta: Săptămâna viitoare Parlamentul trebuie să ia decizia privind câinii fără stăpân (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Este foarte clar în acest moment că, după 14 ani de proiecte, de promisiuni, acestea au eşuat (...) Nu se mai poate să nu se întâmple nimic. Trebuie luată o decizie foarte clară. Există tot sprijinul să se adopte clar o decizie", a declarat Ponta, referindu-se la problema câinilor fără stăpân.

Premierul a spus că exista şi până acum legislaţie, dar nu se aplica.

Victor Ponta a mai declarat că nu crede că problema se va rezolva "într-o zi sau într-o lună".

Premierul a susţinut că săptămâna viitoare Parlamentul trebuie să ia decizia.

El a evitat să răspundă clar întrebărilor jurnaliştilor dacă se pronunţă pentru eutanasierea câinilor fără stăpân.

"Dacă vorbim de viaţa unui om şi viaţa câinilor, evident că trebuie să protejăm viaţa oamenilor", a spus însă premierul.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici