Ponta se aşteaptă ca până luni să aibă un răspuns din partea lui Băsescu privind numirea lui Silaghi

Premierul Victor Ponta declară că nu a fost încă contactat de către preşedintele Traian Băsescu pe tema numirii lui Ovidiu Silaghi ca ministru al Transporturilor, dar că aşteaptă un răspuns, probabil, până luni, din partea acestuia, fiind pregătit să îl sune el pe şeful statului.

258 afișări
Imaginea articolului Ponta se aşteaptă ca până luni să aibă un răspuns din partea lui Băsescu privind numirea lui Silaghi

Ovidiu Silaghi (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"O să vorbesc cu preşedintele şi voi propune ministrul după ce o să am o discuţie cu domnia sa", a spus Ponta.

El a precizat că îl poate suna şi el pe şeful statului, nefiind o problemă de "orgoliu".

În 12 iulie, Relu Fenechiu, ministru al Transporturilor, a fost condamnat de instanţa supremă la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul "Transformatorul", pentru complicitate la abuz în serviciu în formă calificată.

El a demisionat, iar în locul său PNL l-a propus pe Ovidiu Silaghi.

Marţi, preşedintele Traian Băsescu şi premierul Victor Ponta s-au întâlnit la Palatul Cotroceni, ocazie cu care au discutat şi despre numirea lui Ovidiu Silaghi la Ministerul Transporturilor.

 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici