Ponta: Severin, dacă nu îşi prezintă astăzi demisia, va fi exclus

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, că, dacă europarlamentarul Adrian Severin nu îşi va prezenta demisia, la şedinţa conducerii PSD Bucureşti, va fi exclus, neaştepându-se la surprize din acest punct de vedere.

48 afișări
Imaginea articolului Ponta: Severin, dacă nu îşi prezintă astăzi demisia, va fi exclus

Ponta: Severin, dacă nu îşi prezintă astăzi demisia, va fi exclus (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Ponta a afirmat că regretă că şedinţa Biroului Executiv al PSD Bucureşti coincide cu ziua de naştere a lui Adrian Severin, el menţionând că nu ştia de această coincidenţă în momentul în care s-a făcut concovarea.

El a declarat că, dacă Severin nu îşi prezintă demisia din PSD la şedinţa PSD Bucureşti, urmează să fie exclus din partid.

"Cred că decizia cea mai corectă pentru domnia sa şi pentru partid ar fi să evite acest moment al excluderii, neplăcut pentru ambele părţi", a adăugat preşedintele PSD.

Întrebat dacă se aşteaptă la eventuale surprize în ceea ce priveşte decizia conducerii PSD Bucureşti, Ponta a răspuns: "Nu. Surpriza ar fi ca eventual poate domnul Severin să îşi dea demisia. Nu exclud faptul că ar putea să îşi prezinte demisia şi aş saluta acest gest".

Europarlamentarul Adrian Severin urmează să fie exclus din PSD, luni, şedinţa Biroului Executiv al organizaţiei Bucureşti fiind programată în aceeaşi zi în care acesta împlineşte 57 de ani.

Şedinţa Biroului Executiv al organizaţiei PSD Bucureşti urmează să analizeze, luni după-amiază, solicitarea formulată în scris de preşedintele PSD, Victor Ponta, şi de secretarul general al partidului, Liviu Dragnea, ca filiala să aplice Statutul în ceea ce priveşte excluderea lui Severin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici