Ponta şi Antonescu au venit împreună la Conferinţa naţională de alegeri a TNL

Premierul Victor Ponta participă, sâmbătă, la Conferinţa naţională de alegeri a Tineretului Naţional Liberal, el sosind la Romexpo, unde are loc evenimentul, împreună cu preşedintele PNL Crin Antonescu, precum şi cu alţi lideri ai PNL şi cu preşedintele PC Daniel Constantin.

451 afișări
Imaginea articolului Ponta şi Antonescu au venit împreună la Conferinţa naţională de alegeri a TNL

Ponta şi Antonescu au venit împreună la Conferinţa naţională de alegeri a TNL (Imagine: Andreea Alexandru / MediafaxFoto)

Alături de Crin Antonescu, Victor Ponta şi Daniel Constantin s-au aflat, la sosirea la Romexpo, liberalii Radu Stroe, Varujan Vosganian, Eugen Nicolăescu.

Liderii USL nu au făcut declaraţii la sosire.

La sosirea liderilor USL la Romexpo a avut loc un incident. În timp ce grupul din care făceau parte liderii USL - între care Crin Antonescu, Victor Ponta, Daniel Constantin - se îndrepta spre intrarea în clădire, secretarul general adjunct al Guvernului, Andreea Lambru, a căzut, dar s-a ridicat rapid, ajutată fiind şi de liderul PC.

La Conferinţa naţională de alegeri a TNL mai sunt prezenţi şi alţi lideri liberali, între care preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, precum şi alţi reprezentanţi ai PSD, precum ministrul Nicu Bănicioiu sau deputatul Mihai Sturzu.

Pentru funcţia de preşedinte TNL candidează Florin Alexe, actualul deţinător al funcţiei, acesta neavând contracandidat.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, preciza, într-un interviu acordat "Gândul", că speră ca şi Victor Ponta să vină la conferinţa de alegeri a TNL.

Antonescu a fost întrebat dacă există o adresă oficială pe adresa lui Victor Ponta de a participa la conferinţa de alegeri a TNL şi dacă a discutat cu acesta în legătură cu participarea.

"Nu am discutat acest lucru, sunt şi eu invitat, tot ce vă pot spune că eu mă voi duce şi bucurie în mijlocul unor oameni care au făcut foarte mult în campaniile electorale ale USL. Sper ca şi domnul Ponta să vină şi îl asigur că va fi bine primit", a spus Antonescu, în interviul publicat sâmbătă de "Gândul".

Evenimentul de la Romexpo are loc în contextul în care ultimele zile au fost marcate de tensiuni în USL în urma unor declaraţii ale senatorului PNL Sorin Roşca Stănescu.

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că la întâlnirea de la Guvern cu preşedintele PNL, Crin Antonescu, nu s-a decis nimic.

"Nu am decis nimic", a declarat Ponta, întrebat despre discuţiile de la sediul Guvernului.

De asemenea, premierul a precizat că a cerut, miercuri, în şedinţa USL, sancţionarea lui Sorin Roşca Stănescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici