Ponta şi Antonescu, huiduiţi, la Iaşi. Câteva persoane le-au strigat: "Hoţii! Hoţii!"

Liderii USL, Victor Ponta şi Crin Antonescu, au fost huiduiţi, joi, la Iaşi, de câteva persoane care participau la manifestările prilejuite de Unirea Principatelor Române, care au strigat: "Hoţii! Hoţii!", un alt grup huiduind şi când consilierul prezidenţial Iulian Chifu a depus o coroană de flori.

2275 afișări
Imaginea articolului Ponta şi Antonescu, huiduiţi, la Iaşi. Câteva persoane le-au strigat: "Hoţii! Hoţii!"

Ponta şi Antonescu, huiduiţi, la Iaşi. Câteva persoane le-au strigat: "Hoţii! Hoţii!" (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Câteva persoane care au participat la festivităţile dedicate Unirii Principatelor Române de la Iaşi i-au huiduit pe liderii USL, Victor Ponta şi Crin Antonescu, în timp ce dădeau mâna cu oamenii.

După susţinerea discursurilor şi după ce s-au prins în Hora Unirii, premierul Victor Ponta şi preşedintele Senatului, Crin Antonescu, s-au îndreptat către oamenii care au asistat la manifestări pentru a da mâna cu aceştia.

La un moment dat, câteva persoane au început să strige "Hoţii! Hoţii", una dintre acestea spunând: "Bandiţilor, hoţilor, la puşcărie!".

Victor Ponta şi Crin Antonescu nu le-au răspuns celor câteva persoane şi au continuat să dea mâna cu ceilalţi oameni. Mulţi dintre cei prezenţi le-au cerut liderilor USL locuri de muncă, pensii şi salarii mai mari.

De asemenea, când s-a anunţat că va fi depusă o coroană de flori de căte consilierul prezidenţial Iulian Chifu, din mulţime s-au auzit huiduieli.

După discursurile de pe scena din Piaţa Unirii, oficialităţile au depus coroane de flori la mormântul domnitorului Alexandru Ioan Cuza.

Manifestările dedicate Unirii Principatelor Române au început în jurul orei 9.00, cu un spectacol folcloric, pe scena montată în Piaţa Unirii din Iaşi urcând Maria Dragomiroiu, Petrică Mâţu Stoian, Veta Biriş, Laura Lavric, Zinaida Julea şi Nicolae Hlib.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici