Ponta şi Dragnea pleacă la Belgrad, pentru reuniunea Europa Centrală şi de Est-China

Premierul Victor Ponta se va afla, marţi, la Belgrad, unde va participa, împreună cu ministrul Administraţiei, vicepremierul Liviu Dragnea, la cea de-a treia reuniune la nivel de prim-miniştri din Europa Centrală şi de Est şi China, informează Guvernul.

338 afișări
Imaginea articolului Ponta şi Dragnea pleacă la Belgrad, pentru reuniunea Europa Centrală şi de Est-China

Ponta şi Dragnea pleacă la Belgrad, pentru reuniunea Europa Centrală şi de Est-China

"Prim-miniştrii vor evalua, la summit-ul de la Belgrad, stadiul implementării propunerilor de cooperare lansate cu un an în urmă la Bucureşti în cadrul ”Liniilor Directoare pentru cooperarea între China şi Statele din Europa Centrala şi de Est”. De asemenea, vor aborda modalităţile de aprofundare, în continuare, a cooperării în acest format prin proiecte concrete în domenii precum transporturi şi conectivitate, comerţ şi investiţii, energie, finanţe, ştiinţă şi tehnologie, protecţia mediului şi schimburile inter-umane", se arată într-un comunicat.

Ponta va avea, cu această ocazie, întrevederi bilaterale cu premierul chinez Li Keqiang, cu prim-ministrul Serbiei, Aleksandar Vucic, şi cu alţi şefi de guvern ai statelor participante.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici