Ponta şi Hrebenciuc au făcut glume pe seama Robertei Anastase în şedinţa CExN

Liderii social-democraţi Victor Ponta şi Viorel Hrebenciuc s-au lansat, luni, la şedinţa CExN, într-o serie de glume şi interpretări ale numelui Robertei Anastase, preşedintele PSD precizând că o va felicita dacă va vota moţiunea iar liderul deputaţilor PSD apreciind că Anastase înseamnă A. Năstase.

55 afișări
Imaginea articolului Ponta şi Hrebenciuc au făcut glume pe seama Robertei Anastase în şedinţa CExN

Ponta şi Hrebenciuc au făcut glume pe seama Robertei Anastase în şedinţa CExN (Imagine: Catalina Filip/Mediafax Foto)

"Interesul oamenilor care ne votează este să treacă moţiune a de cenzură şi sunt... Uitaţi, sunt dispus să o felicit şi pe doamna Anastase dacă votează moţiunea de cenzură. Sunt capabil de un asemena gest", a spus Ponta, stârnind zâmbetele colegilor săi de partid.

Ponta a adăugat că şi preşedintele CN al PSD, Adrian Năstase, o va felicita pe Roberta Anastase dacă va vota moţiunea de cenzură a PSD.

"Şi domnul Năstase o va felicita pe doamana Anastase, dacă votează", a spus Ponta, despre Adrian Năstase, care stătea imediat în stânga sa.

Liderul grupului parlamentar PSD de la Cameră, Viorel Hrebenciuc, care urma să ia cuvântul, nu a pierdut ocazia de a face o interpretare personală a numelui preşedintelui Camerei Deputaţilor: "Domnul Năstase. A. Nastase. Anastase înseamnă Adrian Năstase, asta înseamnă de fapt".

Hrebenciuc a fost oprit însă de Victor Ponta, care i-a solicitat să treacă la obiect şi să vorbească despre câte voturi pot obţine PSD şi PNL la moţiunea de cenzură.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici