Ponta şi Leancă se vor întâlni în satul Sculeni (Ungheni) şi vor marca eliminarea vizelor europene

Premierul Victor Ponta şi omologul său moldovean, se vor întâlni pe 29 aprilie în satul Sculeni, raionul Ungheni, şi vor marca eliminarea vizelor europene pentru cetăţenii Republicii Moldova, informează Guvernul român.

211 afișări
Imaginea articolului Ponta şi Leancă se vor întâlni în satul Sculeni (Ungheni) şi vor marca eliminarea vizelor europene

Iurie Leancă (Imagine: Liviu Chirica/ Mediafax Foto)

Cei doi oficiali vor merge în satul Sculeni, raionul Ungheni, unde vor discuta cu locuitorii, iar, ulterior, vor merge la punctul de trecere Sculeni, pentru a sta de vorbă cu cetăţenii moldoveni care vor traversa frontiera peste Prut, fără vize, în baza paşaportului biometric.

Sursa citată aminteşte că, începând cu 28 aprilie 2014, cetăţenii Republicii Moldova care deţin paşapoarte biometrice vor putea călători fără vize în Uniunea Europeană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici