Ponta: Singurul cu care Geoană s-a sfătuit în decembrie 2009 a fost Vîntu

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că singurul cu care Mircea Geoană s-a sfătuit, înaintea alegerilor prezidenţiale din 2009, a fost Sorin Ovidiu Vîntu.

37 afișări
Imaginea articolului Ponta: Singurul cu care Geoană s-a sfătuit în decembrie 2009 a fost Vîntu

Ponta: Singurul cu care Geoană s-a sfătuit în decembrie 2009 a fost Vîntu (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Ponta a spus că fostul candidat al PSD la prezidenţiale, Mircea Geoană, nu s-a sfătuit, înainte de ultima confruntare televizată cu Traian Băsescu, cu nimeni din staff-ul de campanie, ci doar cu omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu.

"Din păcate, singura persoană cu care Mircea Geoană s-a sfătuit atunci a fost Sorin Ovidiu Vîntu. Cu noi nu a vrut să vorbească, să ne asculte", a susţinut Ponta, care era atunci purtătorul de cuvânt al campaniei prezidenţiale a PSD.

Actualul preşedinte PSD a mai declarat că afirmaţiile făcute marţi de Geoană pe blog, despre episodul vizitei la Vîntu şi reacţia staff-ului de campanie sunt "minciuni".

"Singura replică pe care o merită Geoană la ce a spus despre mine este o replică dintr-un film celebru. Îi promit lui Geoană că, dacă nu mai spune minciuni despre mine, nu mai spun adevărul despre el", a declarat Ponta.

Fostul preşedinte al PSD Mircea Geoană susţine, într-o declaraţie filmată şi postată pe blogul personal, că a fost sfătuit de Victor Ponta, la dezbaterea avută cu Traian Băsescu înaintea ultimului tur al prezidenţialelor din 2009, să spună că a fost acasă, la nevastă, în cazul unei întrebări despre vizita făcută la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu.

"Am aflat de apariţia fotografiilor cu câteva minute înainte de a intra în platou. Victor Ponta, care era purtătorul de cuvânt al campaniei, mi-a spus: -Dacă vă întreabă dacă aţi fost la Vîntu, minţiţi şi spuneţi că aţi fost acasă la nevastă.- Am preferat să spun adevărul. Poate a fost o naivitate, poate o greşeală", spune Geoană.

Preşedintele Senatului nu exclude varianta unei capcane în care ar fi fost atras înaintea ultimului tur al alegerilor prezidenţiale din 2009.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici