Ponta: Şova ne-a demonstrat că vrea să fie în PSD. CExN a votat în unanimitate să revină

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri, la Sinaia, că Dan Şova a demonstrat că vrea să fie în partid şi, ca urmare, a supus la vot în CExN revocarea deciziei de excludere, pe care forul a votat-o în unanimitate.

666 afișări
Imaginea articolului Ponta: Şova ne-a demonstrat că vrea să fie în PSD. CExN a votat în unanimitate să revină

Dan Şova (Imagine: Liviu Adăscăliţei/Mediafax Foto)

"Am supus la vot şi CExN, în unanimitate, a decis să revocăm decizia e care am luat-o la precendentul Comitet Executiv de excludere a domnului Dan Şova, ţinând cont de atitudinea domniei sale. Ne-a demonstrat în această lună şi jumătate că vrea să fie în PSD şi că vrea să fie cu noi şă acesta a fost lucrul cel mai important", a spus Ponta.

El a precizat că Şova va reveni în echipa PSD în funcţia de vicepreşedinte, pe care a deţinut-o anterior.

Ponta a mai spus că decizia CExN de revocare a unei decizii anterioare este statutară, având în vedere faptul că forul care poate să ia o decizie este cel care poate să şi o revoce.

Liderul PSD a mai spus că punerea în aplicare a deciziei CExN de revocare este imediată, Şova putând reveni în partid chiar de vineri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici