Ponta spune că apariţiile în public ale lui Udrea, Anastase şi Videanu aduc voturi USL

Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat, sâmbătă, la Târgovişte, că apariţiile în public ale Elenei Udrea, Robertei Anastase şi ale lui Adriean Videanu aduc voturi USL, spunând ironic că nu ştie cum să îi stimuleze pe aceştia "să iasă cât mai des în campanie".

299 afișări
Imaginea articolului Ponta spune că apariţiile în public ale lui Udrea, Anastase şi Videanu aduc voturi USL

Ponta spune că apariţiile în public ale lui Udrea, Anastase şi Videanu aduc voturi USL (Imagine: Liviu Chirica - MediafaxFoto)

"Am văzut pedelişti care s-au ascuns în ultima perioadă şi au avut mai mult de câştigat. Păi, când iese Videanu, ca păduchele în frunte şi ne vorbeşte despre planurile lui economice, păi nu ştim? Nu ne-a condus până acum? Când iese doamna Udrea şi ne spune cât de performantă a fost?! Când iese doamna Anastase şi ne mai spune cum a fost în Parlament?! Eu cred că USL câştigă voturi. Nu ştiu cum să îi stimulez pe aceşti oameni să iasă cât mai des în campanie", a spus Victor Ponta.

De asemenea, Victor Ponta a spus îl deranjează "lipsa de decenţă" a fostului şef al Consiliului Judeţean Dâmboviţa Florin Popescu, preşedinte al organizaţiei judeţene a PDL, care apare la televizor, deşi a lăsat "cămara goală şi cu datorii".

"Ceea ce mă deranjează şi mă deranjează acum şi la domnul Popescu este lipsa de decenţă. După ce ştii că ai lăsat cămara goală şi cu datorii, să mai şi ieşi pe la televizor şi să ne spui că nu ştiu ce s-a întâmplat?! Păi Uniunea Europeană a spus că 2009-2012 a fost un dezastru. Mi se pare un gen de lipsă de bun simţ care îi dezavantajează pe cei de la PDL", a afirmat Victor Ponta.

Liderul PSD, Victor Ponta, preşedintele PC, Daniel Constantin, dar şi Rovana Plumb au participat, sâmbătă, la Casa Sindicatelor din Târgovişte, la lansarea candidaţilor USL Dâmboviţa la alegerile parlamentare.

Florin Popescu a fost preşedinte al CJ Dâmboviţa în perioada 2008-2012.

Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici