Ponta spune că i-ar fi mult mai greu să îşi respecte sarcinile dacă i-ar fi luate tableta şi mobilul

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, la RoNewmedia, eveniment dedicat industriei digitale, că i-ar fi mult mai greu să îşi îndeplinească sarcinile de prim-ministru dacă cineva i-ar lua dimineaţa tableta PC şi telefonul mobil.

281 afișări
Imaginea articolului Ponta spune că i-ar fi mult mai greu să îşi respecte sarcinile dacă i-ar fi luate tableta şi mobilul

Victor Ponta (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

El a arătat totodată că îşi doreşte să folosească noile tehnologii informaţionale în scopul unei guvernări mai transparente.

La RoNewMedia participă reprezentanţi ai unor mari companii din domeniul online, media şi tehnologic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici