Ponta: Sunt un pic îngrijorat. PDL, adversar important după ce a scăpat de ghiulelele Băsescu şi Udrea

Liderul PSD, premierul Victor Ponta susţine că de abia acum a devenit un pic îngrijorat faţă de activitatea PDL, deoarece acest partid devine un adversar de luat în considerare după ce a scăpat de "ghiulelele" Băsescu şi Udrea.

618 afișări
Imaginea articolului Ponta: Sunt un pic îngrijorat. PDL, adversar important după ce a scăpat de ghiulelele Băsescu şi Udrea

Elena Udrea si Traian Basescu (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Întrebat de jurnalişti ce părere are despre partidul nou-înfiinţat care îşi propune să facă opoziţie USL, Ponta a făcut referire la PDL, spunând că este îngrijorat de viitoarea activitate a acestui partid.

"Sunt un pic îngrijorat. Sunt un pic îngrijorat pentru că, de abia acum, PDL, după ce a scăpat şi de Băsescu, şi de Udrea, începe să devină un opozant puternic. În sfârşit opoziţia, scăpată de lestul numit Băsescu şi Udrea, o să ne pună probleme. Până la urmă, sigur, e democratic acest lucru, dar, pentru PSD, PDL devine în acest moment, într-adevăr, un adversar de luat în considerare. Până acum, cu Băsescu şi cu Udrea, era ca şi când alergau cu două ghiulele la picioare. Au scăpat de ghiulele, o să ne batem cu PDL ca principal partid de opoziţie", a spus Ponta.

Elena Udrea a anunţat, joi, că a demisionat din PDL şi s-a înscris în Mişcarea Populară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici