Ponta: Udrea e un Băsescu cu fustă, iar doamna Paul Vass este un Boc cu fustă

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri, la Mamaia, la Şcoala de vară a femeilor social-democrate, că femeile din politică nu trebuie criticate "pe criteriul că sunt doamne", susţinând că "doamna Udrea este un Băsescu cu fustă, iar doamna Paul Vass este un Boc cu fustă".

78 afișări
Imaginea articolului Ponta: Udrea e un Băsescu cu fustă, iar doamna Paul Vass este un Boc cu fustă

Preşedintele PSD, Victor Ponta (Imagine: Stefan Micsik/Mediafax Foto)

Victor Ponta a afirmat că "marea strategie" a lui Traian Băsescu este de a spune că toţi oamenii politici sunt la fel, iar reprezentanţii PSD trebuie "să se bată cu această minciună".

"Aveţi aceeaşi sarcină ca toţi comunicatorii PSD-ului şi ai USL-ului. Principalul atac nu este că eşti PSD sau că eşti femeie, principalul atac, care este marea strategie a lui Băsescu, şi presa, din păcate, din greşeală, joacă în această strategie, este că suntem toţi la fel. Asta este marea strategie a lui Băsescu, ăsta este locul în care, fără intenţie, presa este principalul aliat al lui Băsescu pentru că de fapt toţi suntem la fel. Şi tu când în teritoriu, jumătate dintre oameni o să-ţi spună, ce dacă eşti eşti femeie sau bărbat eşti la fel cu cei de la putere. Dacă vreţi din partea mea o sarcină de comunicare, bateţi-vă cu această minciună uriaşă pentru că altfel mesajul vostru nu este auzit. Atâta timp cât se aude că toţi suntem la fel, nu vă ascultă", a spus Victor Ponta, citat de corespondentul MEDIAFAX.

Liderul PSD a mai spus că niciun atac la adresa femeilor din PDL nu a fost făcut pe criteriul că sunt femei, ci pentru activitatea pe care au desfăşurat-o.

"Nicio critică şi niciun atac la adresa doamnelor de la PDL nu se face pe criteriul că sunt doamne. Nu o să o critic niciodată pe doamna Udrea pe criterul că e o doamnă, ci pe criteriul a ceea ce face ca ministru. De altfel, eu am spus tot timpul că doamna Udrea e un Băsescu cu fustă, şi că doamna Paul Vass este un Boc cu fustă. Din punctul ăsta de vedere să staţi liniştite, nu o să încurajez aşa ceva, pentru că dacă şi noi procedăm la fel, chiar suntem la fel", a explicat Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici