Ponta, unui bărbat care acuză PSD că e "cel mai hoţ",de 25 de ani: Am înţeles. Eu eram elev în ‘90

Premierul Victor Ponta i-a spus la Tulcea unui bărbat care a acuzat PSD că în 25 de ani a fost "cel mai hoţ partid", care ar fi luat "caimacul de la Ceauşescu", reclamând că România a fost condusă de "hoţi şi de golani", că "a înţeles" acest punct de vedere şi că în 1990 el personal era elev.

2668 afișări
Imaginea articolului Ponta, unui bărbat care acuză PSD că e "cel mai hoţ",de 25 de ani: Am înţeles. Eu eram elev în ‘90

Ponta, unui bărbat care acuză PSD că e "cel mai hoţ",de 25 de ani: Am înţeles. Eu eram elev în ‘90 (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Victor Ponta a înmânat, vineri, la Tulcea cheile a nouă microbuze şcolare, din totalul de 600 care au fost cumpărate şi distribuite în ţară.

"Să le stăpâniţi sănătos, să aveţi grijă de copii. Ce facem acum, mai semnez şi contracte dincolo? (la sediul Consiliului Judeţean Tulcea, n.r.) Hai atunci să mai facem şi alte fapte bune", a comentat premierul.

La finalul scurtei ceremonii premierul a ţinut să-i salute pe cei câteva zeci de cetăţeni care au asistat la eveniment de pe un trotuar alăturat. "Să avem copii să punem în microbuz. Mulţumim, la revedere", a spus Ponta.

Înainte ca premierul să plece, un bărbat vârstnic, aflat în public, a ţinut să-i spună liderului PSD: "Domnul Ponta, de douăzeci şi cinci de ani numai poveşti ne-aţi spus. Ne-a condus hoţul şi golanul, de 25 de ani. Hoţii şi golanii ne-au condus, ăştia ne-au condus pe noi. Şi nimeni nu face nimic, peste tot poveşti şi minciuni".

Premierul a încercat să se apere întrebându-l pe bărbat dacă ştie unde se afla el în urmă cu 25 de ani. "Nu ştiu de dumneavoastră. Dar caimacul de la Ceauşescu, PSD l-a furat, hoţia din ţara asta", a continuat cetăţeanul.

Ponta i-a menţionat că în urmă cu 25 de ani era elev. "Nu vă mânuiesc, dar partidul. Cel mai hoţ partid", a continuat bărbatul, premierul replicându-i că a înţeles.

În discuţie a intervenit şi o femeie care, înainte ca premierul să părăsească locul, a strigat: "Băsescu la puşcărie!".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici