Ponta: USL nu îi va spune lui Becali să se ducă să se spele pe mâini. Îi răspunde bine lui Diaconescu

Liderul PSD, Victor Ponta, copreşedinte USL, afirmă că Gigi Becali va candida pe listele Uniunii deoarece îi poate răspunde lui Dan Diaconescu mai bine decât o poate face el cu cifre şi texte de legi, liderii USL asumându-şi strategic decizia de a nu-l trimite pe Becali să se mai "spele pe mâini".

549 afișări
Imaginea articolului Ponta: USL nu îi va spune lui Becali să se ducă să se spele pe mâini. Îi răspunde bine lui Diaconescu

Ponta: USL nu îi va spune lui Becali să se ducă să se spele pe mâini. Îi răspunde bine lui Diaconescu (Imagine: Bogdan Iordache - MediafaxFoto)

"Decizia cu Gigi Becali am susţinut-o din două motive: unul strategic, în care ne-am asumat că USL nu este doar adunarea liberali cu pesedişti sau Antonescu-Ponta, ci adunarea tuturor celor care vor să ne sprijine să scăpăm de regimul Băsescu. Ne-am asumat strategic că orice om care este alături de noi în această bătălie nu începem să-i spunem: Dom'ne, de tine nu-mi place, tu mai du-te pe la şcoală, tu mai du-te mai spală-te pe mâini...Tactic, în momentul în care PDL şi-a construit această relaţie directă cu Dan Diaconescu şi cu un discurs de tipul Dan Diaconescu, care este foarte mult promovat, Becali îi răspunde lui Diaconescu mult mai bine decât aş putea s-o fac eu. Eu îi răspund cu cifre, cu texte de legi lui Diaconescu, dar nu pare să-l impresioneze nici legea, nici bunul-simţ sau răspunsul raţional. Dacă Diaconescu vrea să candideze la Parlament, o să candideze Becali împotriva lui", a spus Ponta la Antena 3.

Conducerea PNL a decis luni începerea negocierilor pentru un acord politic cu PNG, condus de Gigi Becali şi cu PNŢCD-aripa Ciorbea, în contextul alegerilor parlamentare din decembrie, a anunţat preşedintele liberalilor, Crin Antonescu.

El a spus că dacă aceste discuţii vor fi finalizate cu succes, iar PNG va susţine candidaţii USL, Becali va trebui să se înscrie într-un partid din USL, pentru a candida.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, că George Becali va candida din partea USL într-un colegiu din Sectorul 6, acelaşi în care va candida şi Dan Diaconescu, aliatul PDL, el afirmând că Becali va câştiga.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici