Ponta: Vor mai fi plecări din PSD, cine pleacă din partid e bun plecat

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, la Drobeta-Turnu Severin, că nu poţi să spui că vrei să conduci PSD şi apoi să fii alături de susţinătorii lui Băsescu, menţionând că vor mai fi plecări din partid după cea a lui Cristian Diaconescu.

31 afișări
Imaginea articolului Ponta: Vor mai fi plecări din PSD, cine pleacă din partid e bun plecat

Ponta: Vor mai fi plecări din PSD, cine pleacă din partid e bun plecat (Imagine: Mediafax Foto)

"O să participăm la reforma constituţională. O să schimbăm constituţia în aşa fel încât şi parlamentarii să fie trataţi ca şi primarii şi consilierii. Dacă eşti ales în numele PSD şi vrei să pleci, să pierzi mandatul(...). Nu se poate face politică spunând duminică că vrei să conduci Partidul Social Democrat, iar marţi să fii alături de cei care îl sprijină pe Traian Băsescu", a spus Ponta.

El a ţinut să sublinieze că oricine pleacă din PSD este "bun plecat".

Fără să dea nume, preşedintele PSD a spus că se aşteaptă ca în zilele următoare să mai fie membri PSD care să părăsească partidul, punând acţiunile respectivilor pe seama unei "strategii de destructurare a PSD", venite din partea Puterii.

"Tot ceea ce se întâmplă de duminică încoace, cu cei câţiva oameni care şi-au dat seama că e mai bine să plece, deşi nu aveau neapărată treabă cu mine, mai degrabă cu fostul preşedinte, toate astea fac parte dintr-un plan al Puterii actuale de a destructura PSD. Le-am dejucat acest plan. Probabil că vor mai fi doi, trei parlamentari care se vor lăsa atraşi de sirenele puterii, dar important este că PSD a rezistat şi va rezista", a spus Ponta.

Ponta i-a felicitat pe membrii PSD Mehedinţi pentru rezultatele la alegerile prezidenţiale, precizând că "sunt doar două judeţe din ţară, Mehedinţi şi Botoşani, care neavând primarul, neavând preşedinte de Consiliu Judeţean au reuşit să câştige alegerile la diferenţă foarte mare".

La alegerile prezidenţiale PSD a obţinut în turul al doilea aproximativ 57 % din voturi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici