"Porţi deschise" la Parlament în zilele de 1 şi 2 mai

Camera Deputaţilor va organiza, în zilele de 1 şi 2 mai, acţiunea "Porţi deschise", în cadrul căreia cetăţenii vor putea vizita Palatul Parlamentului, fiind de asemenea invitaţi la un concert de muzică populară şi la un târg de produse tradiţionale româneşti.

18 afișări
Imaginea articolului "Porţi deschise" la Parlament în zilele de 1 şi 2 mai

"Porţi deschise" la Parlament în zilele de 1 şi 2 mai (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor a aprobat, luni, un memorandum intern în acest sens, potrivit căruia porţile Palatului Parlamentului vor fi deschise de 1 şi 2 mai, între orele 10.00 şi 16.00.

Secretarul Camerei Deputaţilor, Dumitru Pardău, a spus că noutatea faţă de ediţiile precedente constă în faptul că vizitatorii vor putea vedea şi subsolul Parlamentului, pe lângă sălile din această clădire.

De asemenea, în curtea Palatului Parlamentului va fi organizat un concert de muzică populară, iar într-o sală din clădire va fi amenajat, cu sprijinul Muzeului Ţăranului Român, un târg de produse tradiţionale româneşti.

Pardău a mai spus că în fiecare an vor fi organizate cinci acţiuni "Porţile deschise", manifestarea din zilele de 1 şi 2 mai fiind a doua din anul 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici