Postare „savurată” de sute de fani ai unei pagini PSD. Preţul la savarine, critică la adresa guvernării liberale

Clasica comparaţie la preţul unei pâini din timpul guvernărilor, pentru a arăta scumpirile şi scăderea nivelului de trai, a fost reinventată original de organizaţia PSD Tismana.

2755 afișări
Imaginea articolului Postare „savurată” de sute de fani ai unei pagini PSD. Preţul la savarine, critică la adresa guvernării liberale

Postare „savuroasă” de la filiala PSD din Tismana. O imagine cu o savarină, critică la guvernarea liberală

Filiala PSD a postat pe Facebook un montaj foto cu diferenţa dintre preţul unei savarine în timpul guvernării PSD şi acum, în perioada liberală, cu următorul comentariu: „Aşa arată România în doar 6 luni de la preluarea guvernării de către PNL!”

„În decembrie 2019 o savarină costa 3 lei, fiind guvernare PSD. O savarină în iunie 2020 costă 6 lei, fiind guvernare PNL”, se arată în comparaţie, iar în concluzie „Trăim mai rău decât în timpul guvernării PSD”.

Postarea a stârnit sute de reacţii şi meme-uri, fiind redistribuită de zeci de ori. Majoritatea comentariilor sunt ironice la adresa PSD şi a ideii de a compara preţurile la savarine.

Unii au îndemnat PSD să nu mănânce că face diabet şi ajunge în spitalele construite în timpul guvernării sale, alţii se întreabă dacă nu ar trebui trasă la răspundere guvernarea PNL şi pentru preţul la amandine şi la eclere.

Câteva dintre reacţii şi meme-uri

„Mai bine platesc dublu decat sa mananc cu noduri in gat”

„Nu mai costa savarina 3 lei de 10 ani şi voi o ardeţi pe aici cu dastea”

„PSD Tismana? E ceva cofetarie noua?”


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici