Pozele din sala de presă a PSD cu Victor Ponta, înlocuite cu fotografii cu Liviu Dragnea

Fotografiile afişate pe pereţii din sala de presă a PSD care îl aveau în prim-plan pe Victor Ponta au fost înlocuite cu poze cu Liviu Dragnea, acesta declarând, luni, că nu a observat schimbarea şi va cere să fie aduse înapoi cele vechi.

247 afișări
Imaginea articolului Pozele din sala de presă a PSD cu Victor Ponta, înlocuite cu fotografii cu Liviu Dragnea

Pozele din sala de presă a PSD cu Victor Ponta, înlocuite cu fotografii cu Liviu Dragnea (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

"Nu pot să cred! Nici nu am văzut! O să cer să le pună la loc, vorbesc foarte sincer, o să cer să le pună la loc. E prima dată când am coborât aici după Biroul Permanent de luni", a declarat Liviu Dragnea, la conferinţa de presă susţinută după şedinţa Biroului Permanent Naţional de luni.

Întrebat de jurnalişti de ce va cere să se pună pozele cu Victor Ponta la loc, Dragnea a răspuns că este vorba de istoria partidului, precizând că se vor pune şi fotografii cu Ion Iliescu, Oliviu Gherman, dar nu şi cu Mircea Geoană, pentru că "nu mai e membru PSD".

Liviu Dragnea a fost validat în 18 octombrie în funcţia de preşedinte al PSD de către Congresul partidului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici