PPDD îşi reafirmă susţinerea pentru Guvernul Victor Ponta şi exclude şase parlamentari

Comitetul Executiv al PPDD a reconfirmat, vineri, prin vot, susţinerea partidului pentru guvernul condus de Victor Ponta şi a decis excluderea a şase parlamentari, din cauza unor ”abateri disciplinare”.

1277 afișări
Imaginea articolului PPDD îşi reafirmă susţinerea pentru Guvernul Victor Ponta şi exclude şase parlamentari

PPDD îşi reafirmă susţinerea pentru Guvernul Victor Ponta şi exclude şase parlamentari (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Fondatorul partidului Dan Diaconescu a precizat după şedinţa Comitetului Executiv al PPDD că nu contează numărul de parlamentari ai PPDD ci "calitatea lor".

"Comitetul Executiv şi-a spus răspicat cuvântul, noi am continuat să tăiem în carne vie şi am confirmat excluderea unor parlamentari din grupul PPDD din cauza rezultatelor obţinute de aceştia, dar şi abaterilor disciplinare din interiorul partidului", a precizat Dan Diaconescu.

Întrebat cum va susţine Guvernul, dacă a rămas doar cu nouă parlamentari, după ce şase au fost excluşi din partid, Dan Diaconescu a răspuns: "Nu contează numărul de parlamentari, ci calitatea lor".

Întrebat dacă PPDD are pretenţii la diverse posturi, în cazul unei remanieri guvernamentale, Diaconescu a arătat că acest partid are specialişti pe turism, fonduri europene, mediu şi diaspora.

Dan Diaconescu speră ca prin susţinerea Guvernului să fie aprobate propunerile PPDD privind micşorarea TVA în turism sau creşterea alocaţiilor pentru copii, dar recunoaşte că până acum niciuna dintre propunerile PPDD nu au fost admise de majoritatea parlamentară.

De asemenea, Dan Diaconescu a mai spus că PPDD susţine în continuare ideea unui guvern de uniune naţională."Invităm în continuare pentru un guvern de uniune naţională, dacă se va putea, şi pentru mărirea alocaţiilor copiilor”, a mai spus Dan Diaconescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici